duvar taşı çeşitleri

Duvar Taşı Çeşitleri

G enellikle dekoratif amaçlı olarak tercih edilen iç ve dış mekanlarda kullanımları ile estetik açıdan ortamın güzel görünmesini sağlayan duvar taşı çeşitleri bulunmaktadır. Özel olarak hazırlanmış paneller duvar taşı formu ile satışa sunulmaktadır. Duvar taşı panelleri hazır olarak bulunmalarının avantajı ile mekana hızlı biçimde uygulanabilmektedir. Paneller alanın farklı bir havaya bürünerek adeta bir sanat eseri gibi görünmesine yardımcı olmaktadır. Dekoratif taş duvar panellerinin 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. Her biri kendine özgü tasarım ve işlevleri ile müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır.

Kültür Tuğlası

Çarpıcı doku ve renkleri ile alanın sınırsız açıdan muazzam bir görünüme kavuşmasına destek olan malzemeler arasında kültür tuğlası bulunmaktadır. Bu malzemenin en belirgin özelliği birçok renk seçeneğine sahip olmasıdır. Renklerin tek başına kullanılabilmesinin mümkün olmasının yanı sıra zevke ve tarza bağlı kalarak da kompleks bir tasarımın yapılması da mümkün olmaktadır. Kültür Tuğlası çeşitleri ile de kullanıcılarına birçok seçenek sunmaktadır. Bunlar:

  • Taşra Tuğla
  • Antik Tuğla
  • Retro Tuğla şeklinde belirtilebilmektedir.

Taşra Tuğla; İçeriğinde yer alan ponza taşı ürünün hafif ve ince olmasına imkan sağlamaktadır. Duvarda ağırlık oluşturmayan bu kültür tuğlası, ses ve ısı yalıtımını en iyi biçimde oluşturan çeşidin mekana uygulanması ile renkli, otantik ve nostaljik bir görünüm elde edilmektedir.

Antik Tuğla; İç ve dış mekan tasarımlarında geçmiş yılların büyüsünü yansıtmak için tercih edilen Antik tuğla formu ile farklı ve estetik tarih ambiyansının yakalanması mümkün olmaktadır. Antik çağların havasını bugüne taşıyan çeşit sayesinde ev ve iş yerlerinde geçmişin gücünü farklı renklerle yansıtmak mümkündür.

Retro Tuğla; Genel olarak koyu gri ve kahve tonlarının hakim olduğu çeşit geçmişe dönük olan tüm izleri modern biçimde yansıtmaktadır. Kültür tuğlası eskinin havasını estetik biçimde aktararak ortamın farklı bir havaya bürünmesine olanak tanımaktadır.

İlgili Link : Kültür Taşı

Kültür Taşı

Antik ve Retro karışımını en iyi yansıtan farklı renk seçenekleri ile özel bir karışım oluşturan kültür taşı üç farklı çeşitten oluşmaktadır. Bunlar:

Ihlara Taşı: Keskin hatları ve belirgin renkleri ile ortamın doğal görünmesine imkan tanımaktadır. Bu model kültür taşı modellerinde gri ve beyazın ağırlıkla kullanıldığı modelde modernize edilmiş gizem bulunmaktadır.

Kayrak Taşı: Belirsiz ve düzeni net hatları ile bozan çizgisi mekana modern ve sofistike bir görünüm kazandırmaktadır.

Yığma Taşı: Tüm mekanlara uyumlu farklı renk seçenekleri ile alışılmışın dışında heyecan verici bir forma sahip olan bu kültür taşı modelinde taş dokusu ile tercih edilmektedir.

Yer Döşeme Taşı

Dekoratif tuğla kaplaması ile iç ve dış mekanların kaplanmasını sağlayan yer döşeme taşı ortamın bazen geleneksel bazen de modern bir görünümde olmasında imkan sağlamaktadır. Doğal taş olarak tasarlanmış olan yer döşeme taşları geçmişin zarafetini uygulamalarına yansıtmaktadır. Estetik ve şık görünümü sayesinde yıllar sonra dahi yer döşeme taşı malzemelerin aynı şekilde ilgi görmesi ve beğenilmesi mümkündür. Farklı renk ve desen seçeneğinin olması sınırsız bir kullanım alanı oluşturmaktadır.

Yorum Yazabilirsiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir